Matka omaan voimaasi

Meri-Erika Oy

MATKA OMAAN VOIMAASI -verkkokurssi valjastaa sekä itämaiset opit kokonaisvaltaisesta terveydestä että mielen valmennuksen palvelemaan SINUA matkallasi oman voimasi vahvistamiseen. Tällä kurssilla saat lisää tyhjyyttä - hiljaisia hetkiä ja aikaa - arkeesi, jolloin kiireen tuntu katoaa ja tunnet olevasi enemmän läsnä elämäsi jokaisessa hetkessä. Saavutat rauhallisen ja kiireettömän mielentilan, josta käsin hallitset elämääsi ja osaat luoda tyhjyyttä kaiken tekemisen keskelle. Tyhjyydestä käsin kumpuaa luovuus ja kuulet sisäisen äänesi - intuitiosi paremmin.

Haluaisitko liikkua enemmän, mutta et jaksa kaiken arjen pyörityksen keskellä tai aikaa ei tunnu löytyvän?
Huomaatko, ettet pysty keskittymään työhön, perheeseesi, yleensä tekemiseesi? Elämäsi on jatkuvaa suorittamista ja tunnet, että elämä virtaa ohitsesi huomaamatta? Terveytesi on alkanut reistailemaan, kaikenlaisia pieniä vaivoja alkaa ilmenemään? Kiireessä syöt mitä sattuu, vaikka tiedät paremmistakin vaihtoehdoista? Olet yrittänyt muuttaa elämääsi, mutta se on tuntunut liian vaikealta ja vaadittavat muutokset ovat olleet mielestäsi liian haastavia?

Kun haluat muuttaa elämääsi, on hyvä aloittaa pieni askel kerrallaan. Pienikin muutos arjessa voi tuottaa ajan kuluessa isoja muutoksia elämään. Kuvittele vaikka ajavasi autoa. Ajat suoraan tietä pitkin. Kun teet ihan pienen muutoksen ratin suuntaan, vaikka vain asteen verran, päädyt aivan eri paikkaan kuin ajamalla yhä täysin suoraan. Pienikin muutos riittää muuttamaan asioita parempaan. Tällä kurssilla esittelemme sinulle monia tapoja vaikuttaa arkeesi parantavasti. Pääset tekemään sekä fyysisiä että mentaalisia harjoituksia ja saat aivan uutta näkökulmaa ravinnon yksilöllisestä vaikutuksesta juuri sinun terveyteesi.

KANSSASI TÄLLÄ MATKALLA

Kristiina Kaukinen
Kristiina on akupunkturisti ja fytoterapeutti.  Hän on toiminut Perinteisen kiinalaisen lääketieteen parissa 20 vuotta ja opettanut alaa Suomen Nei Jing -koulussa.
Aikaisemmalta ammatiltaan hän on hiusmuotoilija.
Kokonaisvaltainen hyvinvointi on Kristiinan sydäntä lähellä, erityisesti lääkkeettömät hoidot, ravinto, liike, hengitysharjoitukset, sekä kiinalainen kalligrafia.
Vapaa-ajalla hän harrastaa Lyyristä arabialaista tanssia.
Ryhmien ohjauksessa hän painottaa tyhjyydestä ja läsnäolosta kumpuavaa luovuutta, jonka avulla on mahdollista kuulostella oman kehon ja mielen tuntemuksia, ja löytää jotain uutta itsestään. Näitä harjoituksia on helppo soveltaa kotioloissa ja vahvistaa siten arjen voimavaroja.
Kristiina on opettanut kiinalaista lääketiedettä ja ohjannut erilaisia luovia ryhmiä – Qi Gongia, kalligrafiaa ja tanssia.

Saija Mäkinen
Saija on perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja, shiatsuhoitaja sekä mielen valmentaja, LCF Life Coach® Master, NLP Master Practitioner sekä kvanttihoitaja. Hän kutsuu itseään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajaksi. Saijan kutsumuksena on jakaa tietoa fyysisistä ja erityisesti psyykkisistä terveyttä ylläpitävistä ja parantavista tavoista kullekin sopivalla tavalla. Hän pyrkii auttamaan ihmisiä monin eri tavoin terveyden tiellä.
Mielen vaikutus terveyteen on Saijalle sydämen asia. Hän ajattelee, että kaikki vaivat ja ongelmat elämässä ilmenevät ensin energeettisellä tasolla. Jos niihin ei kiinnitetä huomiota eikä tehdä tarvittavia muutoksia elämään tai olosuhteisiin, ne "romahtavat" fyysiselle tasolle ilmentyen erilaisina oireina - kiputiloina, sairauksina ja erilaisina pysäyttävinä tapahtumina.
Ravinto on Saijalle myös tärkeää. Aikaisemmalta ammatiltaan hän on hotelli- ja ravintolaesimies tuntien nykypäivän ravintola- ja laitosruoan laadun. Kiinalaisen lääketieteen ravinto-opin lisäksi hänellä on monipuolisesti tietoa monista muistakin ravintoon liittyvistä suuntauksista.
Vapaa-ajalla Saija lenkkeilee koiransa kanssa luonnossa, harrastaa lavatansseja, pelaa padelia, joogaa ja meditoi.


Matka omaan voimaasi -verkkokurssi kestää 10 viikkoa ja siinä on kolme teemaa (TIE).

T Taivas / Tyhjyys
 I  Ihminen / Itsetuntemus - Matka omaan laatuusi
E  Elämä / Maa


Tyhjyys

1. viikko
Elämäntilanteen kartoitus
Tyhjyysmeditaatio

2. viikko
Ajankäyttö

3.viikko
Paasto

Matka omaan laatuusi

4. viikko
Taivaasta ihmiseen ja itsetuntemukseen
Qi Gong

5.viikko
Vahva sinä

6.viikko
Kehotyypit
Itsehoito

Elämä tässä ja nyt

7. viikko
Maa
Kiitollisuus ja läsnäolo

8. viikko
Voimaannuttava hengitysharjoitus

9. viikko
Kiinalaisen ravinto-opin perusteet

10. viikko
Elämäntilanteen kartoitus

Kymmenen viikon aikana opit monia erilaisia tapoja tuoda elämääsi rauhaa, tyyneyttä, itsesi arvostusta ja terveyttä. Kurssimateriaalit ovat käytössäsi 4 kk, joten ehdit hyvin kertaamaan eri osia halutessasi. 

Tällä verkkokurssilla
  •  Tutustut meditaatioon sekä Qi Gongiin, joka on liikemeditaatioharjoitus. Se tasapainottaa kehosi energian kiertoa ja vahvistaa ja notkistaa. Sen avulla tavoitat rajoittamattoman ajan kokemuksen ja yhteyden makrokosmoksen energiaan. Se poistaa stressiä ja auttaa ihmisten välisissä konflikteissa. Qi Gongilla on paljon sekä fyysisiä että psyykkisiä terveyttä vahvistavia ominaisuuksia.
  • Saat tehtäväksesi valmennuksellisia harjoituksia, joiden avulla keskityt omiin vahvuuksiisi ja opit olemaan paremmin läsnä elämässäsi.
  • Kurssilla kerrotaan kiinalaisesta ravinto-opista ja kolmen eri kehotyypin ateriamallista. Saat hyviä vinkkejä muuttaa ruokailutottumuksiasi enemmän juuri sinun kehollesi ja jokaiseen eri vuodenaikaan sopivaksi.
  • Opit itsehoitoa ja parempaa ajanhallintaa.
  • Teet harjoituksia, jotka tuovat läsnäoloa ja terveyttä elämääsi.

Kurssin harjoitukset auttavat sinua saavuttamaan rauhallisen ja kiireettömän mielentilan, josta käsin hallitset elämääsi, ja osaat luoda tyhjyyttä kaiken kiireen keskelle. Ymmärrät paremmin puhtaan ja juuri Sinulle sopivan ruokavalion tärkeyden, ja osaat valita itsellesi sopivia raaka-aineita. Mielen harjoitukset vahvistavat itsetuntemustasi ja lisäävät kiitollisuuden kautta hyviä asioita elämääsi.
Tämä erittäin monipuolinen ja asioita todella kokonaisvaltaisesti käsittelevä kurssi avaa sekä kehoasi että mieltäsi vastaanottamaan sitä kaikkea hyvää, mitä elämällä on sinulle tarjottavanaan. Alat kuulemaan paremmin intuitiosi ääntä. Mielesi rauhoittuu, mikä antaa tilaa luovuudelle sen kaikissa muodoissa. Ongelmanratkaisukykysi paranee ja opit organisoimaan kiireistäkin arkea paremmin.

Tälle matkalle voit ottaa mukaan matkapäiväkirjan, johon voit kirjata päivittäin tekemiäsi huomioita itsestäsi sekä ajatuksiasi ja omia vastauksia erilaisiin kysymyksiin, mitä sinulle esitämme. Kun kirjoitat asioita käsin, tulet myös käsitelleeksi niitä aivan eri tavalla kuin esim. tietokoneelle naputellessasi. Käsin kirjoittaminen aktivoi luovaa ja intuitiivista puolta aivoissasi.
Ota itsellesi joka viikko rauhallista aikaa keskittyä kurssin harjoituksiin. Tee harjoituksia ohjeen mukaan, joko kerran, viikon ajan tai koko kurssin ajan, harjoituksesta riippuen.

Kurssipalautteita:

"Olen kiireinen ihminen ja harjoitukset auttoivat rentoutumaan sekä olemaan työssäni paljon läsnäolevampi."

"Asenteeni muuttui paljon rennommaksi, ajattelu selkiytyi ja siihen tuli enemmän laajuutta ja koen nyt olevani enemmän läsnä arjessa."

"Sain omaan ravitsemukseeni hyvää ohjeistusta, jota on helppo toteuttaa arjessa."

"Kurssin tunnelma oli ihanan rauhallinen. Päivittäin toistetut harjoitukset jäivät voimakkaasti mieleen."
Nainen 50v.

Koe kurssi mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, unohda suorittamisen paineet. Tämä on Sinua varten, Sinun parhaaksesi. Kun paneudut harjoituksiin läsnäolevasti ja kiireettömästi, huomaat nopeastikin jo vaikutukset elämässäsi!

Matka omaan voimaasi
€199.00

incl. VAT 24 %